Végig csak futott az eredmény után és kikapott a DVTK az MTK otthonában

Megosztás

Az újoncok csatáját a fővárosiak nyerték egy góllal, így megszakadt a Diósgyőr remek sorozata.

Az MTK már két góllal is vezetett, bár a szépítés hamar összejött. Az egyenlítés azonban már nem, így jelenleg ideiglenesen az MTK vezeti a tabellát, amit egy héttel ezelőtt a DVTK vezetett egy rövid ideig.

kiegyenlített játék folyt a gyepen, ahol mindkét csapat előtt adódtak helyzetek. A szünet után a DVTK lépett fel támadóan, mégis a hazaiak növelték az előnyüket, de egy szöglet után Alexander Vallejo gyorsan szépített. A folytatásban a Diósgyőr tovább fokozta a nyomást a hazai kapun, ám a lövések sorra elkerülték azt, és nem sikerült egyenlíteni. (Dvtk.eu)

Összeállítások:

MTK: DEMJÉN Patrik – KOVÁCS Mátyás, HEJ Viktor, KÁDÁR Tamás, BOBÁL Dávid, Nemanja ANTONOV – KATA Mihály, Khaly THIAM, HORVÁTH Artúr – NÉMETH Krisztián, BOGNÁR István. Vezetőedző: HORVÁTH Dávid.
DVTK: Karlo SENTIĆ – GERA Dániel, SZATMÁRI Csaba, BÁRDOS Bence, Bitok STEPHEN – HOLDAMPF Gergő, Alexander VALLEJO, Rudi POŽEG VANCAŠ – LUKÁCS Dániel, Bright EDOMWONYI, PERNAMBUCO. Vezetőedző: KUZNYECOV Szergej.

Csere: KOVÁCS Mátyás helyett VARJU Benedek, HOLDAMPF Gergő helyett JUREK Gábor, LUKÁCS Dániel helyett Elton ACOLATSE és Bright EDOMWONYI helyett Marin JURINA mind a 61., NÉMETH Krisztián helyett STIEBER Zoltán és Nemanja ANTONOV helyett KOVÁCS Patrik a 73., Rudi POŽEG VANCAŠ helyett Jérémie OBOUNET, HEJ Viktor helyett KOCSIS Gergő és BOGNÁR István helyett ZSÓRI Dániel mind a 80., percben.

LABDARÚGÓ NB I
6. FORDULÓ

MTK Budapest–Diósgyőri VTK 2–1 (Kata 5., Bognár I. 57., ill. Alex Vallejo 60.)
Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion, 3679 néző. V: Antal P.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek